Vragen? Bel ons op 06 41 94 17 78 info@jccrobotmaaiers.nl

Advies accu tuingereedschap

Advies op maat. Dat is wat JCC zo bijzonder maakt. Kom langs in onze showroom en laat u informeren door ervaren vakmensen. Want alleen op die manier kunt u de beste beslissing nemen over de aanschaf van een machine die past bij u.
Advies en showroom
EGO

U komt het tegenwoordig overal tegen de met brandstof aangedreven voertuigen en gereedschappen verdwijnen en alles wordt aangedreven middels elektromotoren gekoppeld aan een accu. Dus waarom ook niet uw tuingereedschap? Het is een stuk stiller werken met een accu machine wat de buurt wel waardeert en u staat niet de hele dag in de stank van de uitlaatgassen die een brandstofmotor genereert. Ook uw brandstofkosten gaan flink omlaag omdat u niet meer die dure alkylaat-brandstof nodig heeft in bijvoorbeeld uw heggenschaar.

EGO is een bedrijf vol innovatie. Zij maken deel uit van een internationaal productiebedrijf dat in 1993 is opgericht. Zij verleggen al vanaf het prille begin voortdurend de grenzen van de draadloze technologie. Vandaag de dag zijn wij een van ’s werelds grootste producenten van gereedschap. Zij brengen elk jaar meer dan 10 miljoen van onze producten op de markt en verkopen deze wereldwijd in 65 landen.

De wereld verandert snel. Onze maatschappij wil af van fossiele brandstoffen en stapt massaal over op schonere, groenere energie. Daarom geloven wij dat het tijd is voor een nieuwe, slimmere manier om tuin- en landschapsonderhoud uit te voeren. EGO Power+ biedt evenveel vermogen als benzine, maar dan zonder lawaai, gedoe of dampen. De toonaangevende Arc Lithium 56V-accutechnologie van EGO tilt de prestaties naar een geheel nieuw niveau en biedt u het betrouwbare vermogen dat u nodig hebt om door te blijven werken tot de klus is geklaard. Ons systeem is prettig in het gebruik en biedt ultiem gemak met accu’s die het lang volhouden en snel zijn op te laden. U hoeft niet meer naar het benzinestation voor brandstof en hoeft ook geen licht ontvlambare vloeistoffen meer te bewaren.

JCC robotmaaiers

Een goed advies is nodig om tot de aanschaf van de juiste machine te komen. Bij de gazonmaaiers is niet alleen de maai-oppervlakte relevant maar ook uw situatie thuis, denk hierbij aan het opslaan van de machine maar ook de manier waarop u met uw afgemaaide gras om wilt gaan. U zult bermgras op een andere manier willen maaien dan uw mooie strakke gazon hierin kan de keuze voor een combi machine u helpen. Zo heeft ieder type machine of het nu gaat om een heggenschaar, kettingzaag, bosmaaier of multi-tool voor en nadelen voor u. De complete lijn van EGO wordt door ons geleverd en staat ook opgesteld in onze showroom waar u het gereedschap vast kunt houden en bekijken. Bestellen in onze webshop kan natuurlijk ook maar ook dan zijn uw vragen voor de aanschaf van harte welkom, dit kan telefonisch of via het contactformulier onderaan de pagina.

 

 
Pin It on Pinterest