Vragen? Bel ons op 06 41 94 17 78 info@jccrobotmaaiers.nl

Advies robotmaaiers

Advies op maat. Dat is wat JCC zo bijzonder maakt. Kom langs in onze showroom en laat u informeren door ervaren vakmensen of nodig ons uit bij u thuis. Want alleen op die manier kunt u de beste beslissing nemen over de aanschaf van een machine die past bij u.

Advies en showroom
Wiper

Er zit veel verschil in robotmaaiers en wat de Wiper zo sterk maakt is het gebruik van hoogwaardige materialen, dit ziet u onder andere terug in het gedeelte wat uw mooie maai-resultaat oplevert namelijk het mes. Het mes dat Wiper gebruikt is een uit 1 deel lasergesneden RVS maaimes, en dus niet kleine losse mesjes, de levensduur van deze degelijke messen is significant langer dan van andere fabricanten. Ook zijn er op de verschillende robots mogelijkheden om meerdere zone’s, maaitijden en dergelijke in te stellen zodat hij u nooit in de weg loopt. De modellen zijn allemaal verkrijgbaar met GPS mogelijkheden waarmee de robot de complete tuin in kaart brengt en ook meet waar het gras sneller groeit en hij dus meer zal moeten maaien. Middels de telefoon module is het ook mogelijk om uw robot op afstand te volgen en bij diefstal geeft hij een signaal dat hij zich niet meer op uw terrein bevind en stuurt hij zijn locatie iedere 5 minuten naar u door.

Stiga

In 1934 werd STIGA opgericht in Zweden door Stig Hjelmquist. Ondertussen hebben we meer dan 80 jaar ervaring in innovatieve consumentenproducten. Vandaag is STIGA een bekend merk in robotmaaiers en is er voor iedere tuin een Stiga machine te leveren. Voor het aankomende seizoen bewijst Stiga zeer innovatief te zijn en gaan we starten met de GPS gestuurde robotmaaiers, dus zonder perimeterdraad! Deze techniek komt beschikbaar op de robots aangeduid als Stig-A met een capaciteit vanaf 1500M². (ook in te zetten op de kleinere tuin) Stig-A doet wat andere maairobots niet kunnen. Dankzij de AGS-technologie voorspellen deze robots de beste signaalkwaliteit van GNSS-sattelieten. Door de 4G verbinding behoudt de Stig-A zijn maaitraject zonder onderbrekingen. Ook maait deze robot banen in plaats van willekeurig wat zijn efficientie sterk ten goede komt.

JCC robotmaaiers

De installatie van uw perimeter draad (begrenzingsdraad) is de belangrijkste stap in de richting van het mooiste maai-resultaat en een compleet gemaaide tuin. Omdat wij over alle benodigde gereedschappen beschikken kunnen wij de installatie volledig voor u verzorgen. Middels onze kabelleg machine maken wij een sleufje in het gras waar de machine de kabel in legt en het sleufje wordt weer dichtgedrukt waardoor u niet een langere tijd een kabel ziet liggen die in moet groeien. Ook worden na de installatie de functies en het bedienen van de robot uitvoerig met u doorgenomen zodat wanneer u aanpassingen wilt doen in maaitijden etc. u dit makkelijk en zonder twijfel kunt doen. Met de service die wij leveren wordt u volledig ontzorgd en is uw robot volledig operationeel wanneer wij uw tuin verlaten. Ook het instaleren van de draadloze machines kunnen wij voor u verzorgen, hierbij kunt u denken aan het plaatsen van het station, de robot programmeren en de volledige werking van de robot met alle functionaliteiten aan u toelichten.

Zelf installeren

Zoals eerder naar voren kwam is de goede installatie van uw robot van groot belang, om u hierbij te helpen kunt u altijd bij ons langskomen voor advies of tuintekeningen insturen via het contactformulier of de mail waarna we dan samen een plan maken hoe u het beste de draad aan kunt leggen. hieronder vindt u al een tekening waarin veel situaties naar voren komen waar u mee te maken kunt krijgen.
Pin It on Pinterest