Vragen? Bel ons op 06 41 94 17 78 info@jccrobotmaaiers.nl

Advies robotmaaiers

Advies op maat. Dat is wat JCC zo bijzonder maakt. Kom langs in onze showroom en laat u informeren door ervaren vakmensen. Want alleen op die manier kunt u de beste beslissing nemen over de aanschaf van een machine die past bij u.
Advies en showroom
STIGA

Er zit veel verschil in robotmaaiers en wat de Stiga zo sterk maakt is het gebruik van hoogwaardige materialen, dit ziet u onder andere terug in het gedeelte wat uw mooie maai-resultaat oplevert namelijk het mes. Het mes dat Stiga gebruikt is een uit 1 deel lasergesneden RVS maaimes, en dus niet kleine losse mesjes. Ook zijn er op de verschillende robots mogelijkheden om meerdere zone’s, maaitijden en dergelijke in te stellen zodat hij u nooit in de weg loopt. De grotere modellen zijn zelfs voorzien van GPS mogelijkheden waarmee de robot de complete tuin in kaart brengt en ook meet waar het gras sneller groeit en hij dus meer zal moeten maaien. Middels de telefoon module is het ook mogelijk om uw robot op afstand te volgen en bij diefstal geeft hij een signaal dat hij zich niet meer op uw terrein bevind en stuurt hij zijn locatie iedere 5 minuten naar u door.

JCC robotmaaiers

De installatie van uw perimeter draad (begrenzingsdraad) is de belangrijkste stap in de richting van het mooiste maai-resultaat en een compleet gemaaide tuin. Omdat wij over alle benodigde gereedschappen beschikken kunnen wij de installatie volledig voor u verzorgen. Middels onze kabelleg machine maken wij een sleufje in het gras waar de machine de kabel in legt en het sleufje wordt weer dichtgedrukt waardoor u niet een langere tijd een kabel ziet liggen die in moet groeien. Ook worden na de installatie de functies en het bedienen van de robot uitvoerig met u doorgenomen zodat wanneer u aanpassingen wilt doen in maaitijden etc. u dit makkelijk en zonder twijefel kunt doen. Met de service die wij leveren wordt u volledig ontzorgd en is uw robot volledig operationeel wanneer wij uw tuin verlaten.

Zelf installeren

Zoals eerder naar voren kwam is de goede installatie van uw robot van groot belang, om u hierbij te helpen kunt u altijd bij ons langskomen voor advies of tuintekeningen insturen via het contactformulier of de mail waarna we dan samen een plan maken hoe u het beste de draad aan kunt leggen. hieronder vindt u al een tekening waarin veel situaties naar voren komen waar u mee te maken kunt krijgen. Ook ontstaat er nog weleens verwarring over hoe lang een bepaalde robot nou precies moet maaien in uw tuin, om u hiervan een goede indruk te geven vindt u onderstaand een tabel met maaitijden per type en tuinoppervlak.

JCC robotmaaiers

JCC robotmaaiers

Schema Stiga JCC

Schema Stiga JCC

 
Pin It on Pinterest