Vragen? Bel ons op 06 41 94 17 78 info@jccrobotmaaiers.nl

Service en onderhoud

JCC robotmaaiers beschikt over een volledig ingerichte werkplaats met professioneel opgeleide monteurs voor volledig onderhoud van uw tuinmachine. Regelmatig onderhoud van uw tuinmachine is van groot belang en voorkomt opstart problemen. Ook verlengt het de levensduur van uw machine. 

Robotmaaier onderhoud

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor het jaarlijkse onderhoud van uw robotmaaier. Zo’n onderhoudsbeurt start altijd met het uitlezen van de robot waarna wij eventuele storingen op kunnen sporen maar ook verteld hij ons hoeveel hij het afgelopen jaar heeft gemaaid waaruit wij dan kunnen opmaken wat er tijdens de beurt nodig zal zijn. Een samenvatting van de punten die aan bod komen tijdens een beurt vind u hieronder.

Verder zijn er 3 onderhoudspakketten waaruit u kunt kiezen namelijk

  • Standaard

Hierbij levert u de robot bij ons in de werkplaats aan, voeren wij het onderhoud uit en komt u na telefonisch contact de robot weer ophalen.

  • Uitgebreid

Bij het uitgebreide onderhoudspakket komen wij de robot na telefonische afspraak bij u thuis ophalen, plegen wij het nodige onderhoud en leveren we hem ook weer bij u thuis af.

  • All-in pakket

Bij dit pakket halen we de robot bij u thuis na afspraak uit de tuin, slaan we hem gedurende de winter bij ons op en wordt de accu van de robot ook geregeld opgeladen. Verder plaatsen we hem aan het begin van het seizoen terug bij u in de tuin hierbij controleren we ook het laadstation en wordt de robot weer in bedrijf gesteld.

Accu gereedschap onderhoud

Hoewel het onderhoud dat aan accu gereedschap gepleegd dient te worden gering is kunt u hiervoor ook bij ons terecht. Denk hierbij aan reinigen en controleren van de werking van de machine, het smeren van draaiende delen, het slijpen van messen, zaagkettingen enz. Indien u gebruik wilt maken van de verlengde garantie van EGO is het verplicht uw machine jaarlijks voor onderhoud aan te bieden.

 


Ik wil graag


Bestandstype JPG,PDF
Maximum bestandsgrootte 2mb

Pin It on Pinterest